René Jonen

In 1984 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na een paar jaar in de confectie te hebben gewerkt, ben ik sinds 1987 advocaat.

Mijn praktijk is gericht op het MKB, ik sta vooral ondernemers bij in arbeidsrechtelijke en contractuele kwesties. Ik stel algemene voorwaarden op, adviseer en procedeer over alles wat mis kan gaan bij overeenkomsten. Daarnaast incasseer ik vorderingen in binnen- en buitenland. Ik ben lid van de Vereniging van Incasso- en Procesadvocaten, via-incasso.nl.

Ik hecht vooral aan een langdurige relatie met de cliënt, zodat je weet wat je aan elkaar hebt. Sommige van mijn cliënten sta ik al tientallen jaren terzijde.

Naast Nederlands en Engels spreek ik Duits. Ik ben lid van de Duits-Nederlandse Advocatenvereniging en kan u bijstaan in zaken met een Duitse component.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten zijn mijn hoofdrechtsgebieden Arbeidsrecht en Verbintenissenrecht geregistreerd. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op elk van deze hoofdrechtsgebieden.

René Jonen | jonen@vankoutrik.nl | m: 06-54223171