Bernhard Voogd

Soms is de hulp van een advocaat onmisbaar. Ik sta daarbij voor een heldere zaak. Helder over wat u als cliënt van mij kan verwachten, helder over mijn aanpak en helder over de kosten. Ik ben scherp en zorgvuldig op de inhoud en het resultaat van uw zaak.

Als advocaat en specialist familierecht en civiel jeugdrecht adviseer en procedeer in alle zaken met betrekking tot echtscheidingen, (kinder)alimentatie, omgangs- en gezagszaken, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen. Verder adviseer ik in erfrechtelijke vraagstukken. Naast Nederlands en Engels spreek ik vloeiend Duits.

Als Rechtsanwalt und Fachanwalt für Familienrecht berate ich in allen Fragen rund um Scheidung, Trennung, Kindes- und Ehegattenunterhalt, Sorgerecht und Umgangsrecht. In all diesen Belangen vertrete ich Ihre Interessen kompetent und engagiert, sowohl außergerichtlich als auch in gerichtlichen Verfahren vor dem Familiengericht.

Bernhard Voogd | voogd@vankoutrik.nl | m: 06-41221544

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten heb ik geregistreerd staan: Personen en Familierecht, Erfrecht en Strafrecht. Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op deze geregistreerde hoofdrechtsgebieden.