Rechtsgebieden

Iedere advocaat van Van Koutrik Advocaten heeft zijn eigen specialiteit. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht, familierecht, strafrecht, contractenrecht, incassorecht, huurrecht en bestuursrecht.

Bestuursrecht

De advocaten bestuursrecht ondersteunen ondernemers en particulieren bij zaken tegen overheden. Ze weten precies op welke manier de overheid besluiten moet voorbereiden en beleid dient te publiceren. Onze advocaat bestuursrecht helpt bij:

  • Weigering van vergunningen
  • Medewerking aan onderzoek door een inspectie
  • Monumentenvergunningen
  • Bouwprojecten en projectontwikkeling
  • Wijziging van het bestemmingsplan

Meer over onze bestuursrecht advocaat

Huurrecht

Een huurrecht advocaat van Van Koutrik heeft ruime ervaring in vastgoedrecht en huurrecht. We adviseren u graag over huurovereenkomsten, contracten en ingebrekestelling van het gehuurde. Naast huurders helpen we verhuurders bij zaken over woonruimtes, kantoorruimtes en bedrijfsruimtes.

Meer over onze huurrecht advocaat

Contractenrecht

Leg afspraken zorgvuldig vast om geschillen en problemen te voorkomen. Door een contractenrecht advocaat in te schakelen, schept u duidelijkheid voor beide partijen. Naast eenvoudige koopovereenkomsten, hebben we ook jarenlange ervaring met complexe samenwerkingsovereenkomsten.

Meer over onze contractenrecht advocaat

Incassorecht

Over het algemeen betalen debiteuren het bedrag dat ze u verschuldigd zijn, maar het kan natuurlijk voorkomen dat er een wanbetaler bij zit en dat is erg frustrerend. Door deskundige hulp in te schakelen en een incassorecht advocaat in de arm te nemen, zorgen we ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

Meer over onze incassorecht advocaat

Arbeidsrecht

Onze arbeidsrecht advocaten ondersteunen bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst en bemiddelen bij arbeidsconflicten. Ook staan onze advocaten u bij als u ontslagen dreigt te worden. Wij helpen werkgevers, werknemers en zzp’ers bij arbeidsrecht.

Meer over onze arbeidsrecht advocaten

Familierecht

Een echtscheiding of uithuisplaatsing is voor beide partijen vaak erg emotioneel: een familierecht advocaat helpt u door de juridische procedure heen en geeft u professioneel advies. Van Koutrik Advocaten heeft jarenlange ervaring met complexe echtscheidingen en mediation.

Meer over onze familierecht advocaten

Strafrecht

Onze strafrechtadvocaten staan u bij tijdens strafzaken en komen indien nodig vandaag nog in actie. Wanneer u een dagvaarding heeft ontvangen, raden we u aan om direct een strafrechtadvocaat in te schakelen. Onze advocaat strafrecht helpt slachtoffers en verdachten bij strafrechtelijke procedures:

Meer over onze strafrecht advocaten

Neem contact op

Heeft u een juridische vraag of wilt u meer weten over ons advocatenkantoor? Neem contact op met Van Koutrik Advocaten in Amsterdam: